WooCommerce Development

Sinds de eerste release, houden we ons bezig met WooCommerce development. De realisatie van back-end en front-end, plugins en sterke,- betrouwbare themas speciaal voor jouw webshop.

Anne&Max webshop WooCommerce - Solomax

Anne&Max kiest voor WooCommerce

Vanuit Anne&Max werd het design aangeleverd en hebben we in nauw overleg de website van scratch gerealiseerd. Een webshop met functionaliteiten op maat. Makkelijk aanpasbaar en gekoppeld met Piggy en Gifty.

We verzorgen de hosting, maken backups en zorgen we dat de webshop up-to-date is. Daarbij begeleiden we de marketing afdeling en als er wat is, plannen we een moment in en zorgen we dat daar samen mee aan de slag gaan, een mooi partnerschap.

Bekijk de Anne&Max webshop

Op zoek naar een WooCommerce specialist?

 • Waarom WooCommerce?

  WordPress is uit te breiden met plugins. WooCommerce is een e-commerce plugin. Out-of-the-box kun je producten aanmaken en zijn functies zoals winkelmandje, afrekenen en account-, en contentbeheer eenvoudig te gebruiken. WooCommerce is het grootste e-commerce systeem die eenvoudig uit te breiden is.

 • Wij maken al gebruik van WooCommerce, bieden jullie daar support voor aan?

  Ja. Echter is het wel wenselijk van scratch af aan een online e-commerce omgeving te werken, en uiteraard de strategie erachter en de doelen te kennen die je hebt gesteld. We bouwen ook custom plugins, we kunnen dus altijd nieuwe functionaliteiten voor je bouwen zonder dat dat je bestaande installatie schaadt.

 • Kunnen we ook een WooCommerce gebruiken als we meer dan 50.000 producten hebben?

  Ja. Inmiddels is WooCommerce niet meer weg te denken en biedt de community enorm veel steun en kennis om je te kunnen helpen. Systemen als Magento of Shopify zijn niet zoals WooCommerce. Ondersteund door WordPress biedt het legio mogelijkheden en kun je als je het eenvoudig wilt houden, snel aan de slag. Wij realiseren voor grote en kleine bedrijven hun e-commerce oplossing met WooCommerce. Kijk eens naar Alpine Hearing ProtectionSUPP24ANNE&MAX of Monocoat.

Waarom klanten ons als WooCommerce Specialist inzetten?

Wij leven WooCommerce. We kennen de tricks of the trade en zijn steun en toeverlaat voor menig ondernemer of marketeer.

Wij bieden ook hosting, support, backups & updates. Zo blijft alles stabiel en supersnel.

Onze WooCommerce developers voor:

 • Agencies met focus op strategie design en optimalisatie
 • Ondernemers die graag werken met een solide developersteam
 • Een technische sterke basis en goed advies
 • We projectmanagement, uitvoering en uitvoerige Q&A strak begeleiden

Organisator WooCommerce Meetup Haarlem / Amsterdam

Met regelmaat organiseren we de WordPress WooCommerce Meetup. Back-, Front-end ontwikkelaars, webdesigners, copywriters en bedrijfseigenaren ontmoeten elkaar. Kennis delen en collega’s en gelijkgestemde WooCommerce en WordPress-gebruikers ontmoeten, dat is het motto.

Wordpress meetup Haarlem - Solomax

Wij maken jouw wensen graag werkelijkheid!

info@solomax.nl
+31 (0)23 204 99 66

Vul het formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder.