WooCommerce Development met focus op conversie

Sinds de eerste release, houden we ons bezig met WooCommerce development. De realisatie van back-end en front-end, plugins en sterke,- betrouwbare themas speciaal voor jouw webshop.

Een toonaangevend WooCommerce development team

We creëren helder inzicht voor de complexiteit van jouw vereisten, volgen de voortgang en halen deadlines. We streven naar perfectie, ondersteund door ons team van ervaren developers die de ins en outs van het platform vloeiend kennen en goed uitgerust zijn om elke uitdaging op te lossen. We bouwen plugins en integreren met diverse platforms. Zoals ASPOS, SalesForce, HubSpot & Picqer.

Anne&Max webshop WooCommerce - Solomax

Anne&Max kiest voor WooCommerce

Vanuit Anne&Max werd het design aangeleverd en hebben we in nauw overleg de website van scratch gerealiseerd. WooCommerce development met functionaliteiten op maat. Makkelijk aanpasbaar en gekoppeld met Piggy en Gifty.

We verzorgen de hosting, maken backups en zorgen we dat de webshop up-to-date is. Daarbij begeleiden we de marketing afdeling en als er wat is, plannen we een moment in en zorgen we dat daar samen mee aan de slag gaan, een mooi partnerschap.

Bekijk de Anne&Max webshop

Hoe wij in 3 stappen WooCommerce Development laten werken

Kimman - Web development - Solomax
 • Inzicht: we staan je bij en adviseren om inhoudelijk een goed inzicht te krijgen in de doelen en functionaliteiten
 • Design: we stellen een plan van aanpak op dat perfect aansluit bij de behoeften en vereisten.
 • Ontwikkeling van de webshop: nadat we goedkeuring hebben op het design, beginnen we met de development van de WooCommerce shop.

Jouw webshop doorloopt meerdere rondes van strenge kwaliteitsborgingstests voordat deze wordt afgeleverd, voordat deze live gaat.

WooCommerce webshop voor Supp24

Een continue proces en WooCommerce development voor Supp24 om hun webshop te optimaliseren. We werkten samen aan de optimalisatie van hun website, inmiddels alweer de derde variant. We realiseerden UX/UI design, development voor WordPress & WooCommerce en dat meertalig.

Supp24 - WooCommerce development - Solomax

Op zoek naar een WooCommerce specialist?

 • Waarom WooCommerce?

  WordPress is uit te breiden met plugins. WooCommerce is een e-commerce plugin. Out-of-the-box kun je producten aanmaken en zijn functies zoals winkelmandje, afrekenen en account-, en contentbeheer eenvoudig te gebruiken. WooCommerce is het grootste e-commerce systeem die eenvoudig uit te breiden is.

 • Wij maken al gebruik van WooCommerce, bieden jullie daar support voor aan?

  Zeker. Het is raadzaam om vanaf het begin een online e-commerce omgeving op te zetten, met volledige kennis van de strategie en doelstellingen die zijn vastgesteld. WooCommerce development is onze specialisatie en we kunnen op maat gemaakte plugins maken, waardoor we altijd nieuwe functionaliteiten kunnen toevoegen aan je website zonder de bestaande installatie te verstoren.

 • Kunnen we ook een WooCommerce gebruiken als we meer dan 50.000 producten hebben?

  Ja. Inmiddels is WooCommerce niet meer weg te denken en biedt de community enorm veel steun en kennis om je te kunnen helpen. Systemen als Magento of Shopify zijn niet zoals WooCommerce. Ondersteund door WordPress biedt het legio mogelijkheden en kun je als je het eenvoudig wilt houden, snel aan de slag. Wij bieden WooCommerce development voor grote en kleine bedrijven hun e-commerce oplossing met WooCommerce. Kijk eens naar Lexicom MultimediaSUPP24ANNE&MAX of Monocoat.

Waarom klanten ons als WooCommerce Specialist inzetten?

Wij leven WooCommerce. We kennen de tricks of the trade en zijn steun en toeverlaat voor menig ondernemer of marketeer.

Wij bieden ook hosting, support, backups & updates. Zo blijft alles stabiel en supersnel.

WooCommerce development voor:

 • Agencies met focus op strategie design en optimalisatie
 • Ondernemers die graag werken met een solide developersteam
 • Een technische sterke basis en goed advies
 • We projectmanagement, uitvoering en uitvoerige Q&A strak begeleiden

Organisator WooCommerce Meetup Haarlem / Amsterdam

Met regelmaat organiseren we de WordPress WooCommerce Meetup. Back-, Front-end ontwikkelaars, webdesigners, copywriters en bedrijfseigenaren ontmoeten elkaar. Kennis delen en collega’s en gelijkgestemde WooCommerce en WordPress-gebruikers ontmoeten, dat is het motto.

Wordpress meetup Haarlem - Solomax

Wij maken jouw webshop graag werkelijkheid!

info@solomax.nl
+31 (0)23 204 99 66

Vul het formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder.