Cases

Onze cases, hier zijn we trots op.

Wanneer onze klanten online succes hebben, dan groeien wij mee. We zijn trots op de vele klanten waar wij al voor aan de slag zijn. Op deze pagina een greep uit de bedrijven & agencies waarvoor wij mogen werken.

Kimman - Web development - Solomax

Kimman – Officiële Jaguar & Land Rover Dealer

In samenwerking met Goeiezaak.com, die de strategie, design en content realiseerde, bouwden we de website voor Kimman. En zorgden we voor een koppeling met het voorraad beheersysteem voor alle “pre-owned” voertuigen.

Als vaste technische partner werken we samen met Kimman aan verbetering en zorgen we voor updates zodra er vanuit Kimman of Goeiezaak.com nieuwe landingspagina’s worden bedacht of als er nieuwe functionaliteiten nodig zijn.

Bekijk de Kimman website

Design & Development voor Lexicom Multimedia

Voor Lexicom werkten we samen met Goeiezaak.com aan de optimalisatie van hun website, inmiddels stond de oude versie die we hadden gemaakt van de website alweer 7 jaar online. Goeiezaak werkte aan het design. En wij aan development voor WordPress & WooCommerce.

We werken inmiddels lang samen met Lexicom. Bij de vorige website waren techniek en alle mogelijkheden nog niet zo ver als nu. We hebben de nieuwe site dusdanig gebouwd zodat ze met een sterke basis door kunnen bouwen aan hun online omgeving. De huisstijl heeft een boost gekregen, zoeken is vele malen makkelijker en overzichtelijker en de website is rete snel. Ondertussen optimaliseren we, updaten we en monitoren we de performance.

Bekijk de website van Lexicom

Lexicom Multimedia met Solomax als WooCommerce specialist
Anne&Max webshop WooCommerce - Solomax

Anne&Max kiest voor WooCommerce

Vanuit Anne&Max werd het design aangeleverd en hebben we in nauw overleg de website gerealiseerd. Een webshop met functionaliteiten op maat. Makkelijk aanpasbaar en gekoppeld met Piggy en Gifty.

We verzorgen de hosting, maken backups en zorgen we dat de webshop up-to-date is. Daarbij begeleiden we de marketing afdeling en als er wat is, plannen we een moment in en zorgen we dat daar samen mee aan de slag gaan, een mooi partnerschap.

Bekijk de Anne&Max webshop

UX/UI Design & Development Supp24

Voor Supp24 werkten we samen aan de optimalisatie van hun website, inmiddels alweer de derde variant. We realiseerden UX/UI design, development voor WordPress & WooCommerce en dat meertalig.

We zijn sinds de oprichting in samenwerking met Supp24 een reis van al bijna 5 jaar. Bij de laatste opdracht hebben we gekeken hoe we conversie konden optimaliseren, de huisstijl een boost konden geven en hoe we de conversie voor abonnementen konden verbeteren.

Bekijk de Supp24 website

Supp24 - WooCommerce development - Solomax

Zijn er cases die jouw aandacht trekken?

Dit is een greep uit de vele cases die we hebben.
Laten we ontdekken wat we kunnen betekenen.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

WordPress development voor Industry District

Industry District biedt plek aan ondernemers. Of het nu gaat om flexibele kantoorruimtes of speciaal ingerichte werkplaatsen, Industry District heeft de juiste oplossing. Één plek waar alles samen komt.

In samenwerking met Bureau Pistache realiseerden we de meertalige website op basis van aangeleverde designs. Front-end development en op maat gemaakte functionaliteiten zorgen ervoor dat de gebruikers met hun eigen account zichzelf kunnen presenteren in de Marketplace.

Bekijk de Industry District website

Industry District - WordPress development - Solomax
Well-Fair - HubSpot development - Solomax

HubSpot optimaliseren voor Well-Fair

Well-Fair is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte comfort- en gemaksoplossingen voor mensen van 50 jaar en ouder. Voorbeelden hiervan zijn hoog-laag boxsprings, relaxfauteuils en diverse wellnessproducten.

Wij sprongen in als hulp voor het marketing team van Well-Fair en zorgden voor de verbetering en uitbreiding van de bestaande modules en optimalisatie van de front-end.

Bekijk de Well-Fair website

Front-end, WordPress-, & WooCommerce development voor JNF

JNF steunt projecten in Israël op het gebied van bebossing, waterprojecten, land- en tuinbouw, onderzoek en ook het welzijn van de mensen in de regio die wij ondersteunen

In samenwerking met Whello realiseerden we de website op basis van aangeleverde designs. Front-end development, WordPress & WooCommerce development. Op maat gemaakte WPBakery elementen, zorgen ervoor dat de gebruikers met met gemak pagina’s kunnen beheren.

Bekijk de JNF website

JNF - Whello - Web development - Solomax
Dartshop Zaanstad - Wordpress & WooCommerce development - Solomax

Webshop optimaliseren voor Dartshop Zaanstad

Dartshop Zaanstad is de dartshop van Vincent van der Voort enthousiast gerunt door zijn vrouw Karin en zoon Kevin.

We verzorgden uitgebreide begeleiding bij de realisatie van de website en webshop. Optimalisatie om de dagelijkse werkzaamheden voor de webshop gemakkelijker te maken. En alle producten gekoppeld aan de MPlus-kassa zorgen voor een fijne werksituatie.

Daarnaast leveren we support, zorgen we voor de hosting en backups. Een hele eer voor Nederlands beste Darter 🎯

Bekijk de Dartshop Zaanstad website

Front-end development voor Politieke partij Vooruit

Door de Belgische agency Minsky werd het design aangeleverd en hebben we in nauw overleg de HTML, CSS en .js gerealiseerd. Na onze oplevering kon het development team van Minsky er mee aan de slag om deze te integreren in het CMS waar zij het liefst mee werken.

Bekijk de Vooruit website

Vooruit - Front-end development - Solomax

Wij maken jouw wensen graag werkelijkheid!

info@solomax.nl
+31 (0)23 204 99 66

Vul het formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder.