HubSpot development

We implementeren het CRM-platform van HubSpot en integreren het met jouw website, zodat jouw verkoop-, marketing-, en service de juiste tools om handen heeft.

Well-Fair - HubSpot development - Solomax

HubSpot optimaliseren voor Well-Fair

Well-Fair is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte comfort- en gemaksoplossingen voor mensen van 50 jaar en ouder. Voorbeelden hiervan zijn hoog-laag boxsprings, relaxfauteuils en diverse wellnessproducten.

Wij sprongen in als hulp voor het marketing team van Well-Fair en zorgden voor de verbetering en uitbreiding van de bestaande modules en optimalisatie van de front-end.

Bekijk de Well-Fair website

Op zoek naar een HubSpot specialist?

 • Waar kunnen we bij ondersteunen?

  Wij ondersteunen HubSpot gebruikers met:

  • Website Development (HubSpot CMS & HubDB)
  • Landingspagina’s
  • Email Development
  • Blog Development
  • HubSpot Migratie service
 • Waarom HubSpot?

  HubSpot stelt bedrijven in staat om marketing-, verkoop-, service- en operationele inspanningen beter te beheren. En wanneer de klant centraal staat bij elke zakelijke beslissing, is afstemming binnen het hele bedrijf een stuk eenvoudiger. Via jouw website, emails, telefoontjes en social media.

 • Is HubSpot een CRM of ook CMS?

  Met HubSpot CMS kunnen websites gebouwd worden en wordt de kracht van een CRM-platform gecombineerd om het volledige aankooptraject aan te passen, de afstemming tussen marketing en verkoop te stroomlijnen en betrouwbare closed-loop rapportages te leveren. Marketeers kiezen voor CMS Hub om hun teams in staat te stellen gepersonaliseerde digitale ervaringen te creëren die bedrijfsresultaten bevorderen.

Waarom klanten ons voor HubSpot inzetten?

HubSpot COS – Voor het ontwerpen en bouwen van sites die gemakkelijk in templates kunnen worden omgezet tot het toestaan van functies met drag-en-drop functionaliteit.

Ons team bouwt sites op HubSpot CMS met de optie om HubDB te gebruiken, een add-on-functie van HubSpot waarmee dynamische designmodules met databasetabellen kunnen worden gemaakt. Met HubDB wordt het vormgeven van veelzijdige en efficiënte pagina’s een fluitje van een cent. Dit verhoogt uiteindelijk de functionaliteit en conversie.

Onze HubSpot developers voor:

 • Agencies met focus op strategie design en optimalisatie
 • Ondernemers die graag werken met een solide developersteam
 • Een technische sterke basis en goed advies
 • We projectmanagement, uitvoering en uitvoerige Q&A strak begeleiden

Partner van Systony

Met regelmaat maakt Systony gebruik van onze expertise. Om meters te maken maar ook om ze te ondersteunen in de realisatie van diverse zaken binnen HubSpot. Zowel voor front-end als back-end doen ze een beroep op ons. Het is daarom ook fijn samenwerken. Waarin Systony het stukje creativiteit en strategie voor hun rekening neemt, zorgen wij voor de technische implementatie.

Systony HubSpot partner

Systony HubSpot Development - Solomax

Wij maken jouw wensen graag werkelijkheid!

info@solomax.nl
+31 (0)23 204 99 66

Vul het formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder.