Diensten

Van concept naar design en van design naar een mooi resultaat. We denken mee om met effectieve functionailteiten jouw doelen te bereiken. De websites en webshops die wij bouwen richten we in zodat iedereen er met plezier en gemak aan kan werken.

Van design naar WordPress website. Back-, en Front-end en plugin development

WordPress Development

Wij bouwen op maat gemaakte WordPress websites en custom plugins. Ook integreren we landingspagina’s in bestaande websites. Met mobile-first in gedachten, helpen we klanten met design naar WordPress-thema. Vaak gaat dit gepaard met Front-end development.

WooCommerce development voor agencies en ondernemers

WooCommerce Development

We begeleiden, ontwikkelen en denken mee om WooCommerce zo efficient mogelijk samen in te richten. WooCommerce verenigt het beste van twee werelden: een complete webshop oplossing die steunt op de solide basis van WordPress – het meest gebruikte CMS ter wereld. Het verkopen van producten online doe je dus het beste via een WooCommerce website.

Front-end development. Van design naar HTML, (S)CSS & .js

Front-end Development

Vaak de eerste fase alvorens we overgaan de HTML templates te integreren in WordPress, WooCommerce, Drupal, Shopify, Magento, HubSpot of custom applicatie. Front-, en back-end development gaan vaak samen. Designs komen tot leven in ons pixel-perfect front-end development proces.

Realisatie van efficiënte Salesforce-oplossingen, integratie & migratie

SalesForce Development

We realiseren custom dashboards en treden op als consultant. Een eerlijke en ervaren advies versterkt door een team van die-hard SalesForce Trailblazers. We  hebben diverse apps ontwikkeld en geüpload naar de AppExchange, inclusief alle documentatie. We voeren risicovrije migraties uit en ontwikkelen de tools die jouw bedrijf resultaatgericht laat werken.

Development voor HubSpot van template tot integratie.

HubSpot Development

We helpen bij het bouwen van op maat gemaakte HubSpot COS-ready websites die gemakkelijk toegankelijk zijn en eenvoudig aangepast kunnen worden. We realiseren landingspagina’s en email templates. Evenals plugin-, en blog development. We migreren data naar HubSpot en realisern koppelingen en integraties.

Wij maken jouw wensen graag werkelijkheid!

info@solomax.nl
+31 (0)23 204 99 66

Vul het formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder.