Salesforce development

Custom Dashboard, Third Party Integratie,  AppExchange Development, Data Migratie of onderhoud en support. Als Salesforce developers werken we nauwkeurig en nauw samen. Schrijven we code en zorgen ervoor dat deze op de juiste manier wordt geïntegreerd.

Salesforce development - Solomax

Salesforce & WooCommerce voor het Julie Menne Instituut

We realiseerden een WordPress/WooCommerce omgeving gekoppeld aan Salesforce in samenwerking met Illionix. De klanten maken een account aan, schaffen de diverse cursussen aan die worden aangeboden en kunnen zich zonder problemen inschrijven voor het diverse aanbod, Salesforce doet de rest.

Bekijk de website van Metsprongenvooruit

Slim SalesForce development team nodig?

 • Salesforce development team op maat

  Dankzij Salesforce’s basis in low-code, kunnen we oplossingen volledig op maat maken en aanpassen aan jouw behoeften. Integratie met SAP, Navision, Exact en diverse andere cloudapplicaties. Bovendien zorgt Salesforce met regelmatige, automatische upgrades ervoor dat je altijd over de beste functionaliteiten beschikt, met de nieuwste marktontwikkelingen inbegrepen.

 • Efficiënt inrichten en implementeren

  Met standaardisatie besparen we kosten en versnellen we projecten. We kunnen, gestuurd door onze best practices, nog slimmer en efficiënter inrichten.

  • Advisering & optimalisatie sales- en marketingprocessen
  • Implementatie van alle Salesforce CRM-producten
  • Integratie met third party applicaties, ontwikkeling eigen apps en maatwerk

Waarom wij als SalesForce Specialist worden ingezet?

We bedienen een breed scala aan klanten, waaronder onderwijs, travel, consumentenproducten, gezondheidszorg, lifesciences, enz. We bieden innovatieve en op maat gemaakte producten, advies en oplossingen voor Salesforce, Cloud en Force.com.

Onze SalesForce developers voor:

 • Risicovrije Data Migratie
 • Uitbreiding bij een tekort aan capaciteit
 • Een technische sterke basis en goed advies
 • Projectmanagement, uitvoering en uitvoerige Q&A

We bieden uitstekende CRM- en automation oplossingen voor Salesforce en Force.com

Om optimaal te profiteren van de unieke en innovatieve mogelijkheden van Salesforce, heb je een professionele partner nodig. Of het nu gaat om nieuwe implementaties, doorontwikkeling of maatwerk op het Salesforce-platform, ons team van gecertificeerde consultants en ontwikkelaars staat voor je klaar.

Wordpress meetup Haarlem - Solomax

Wij maken jouw wensen graag werkelijkheid!

info@solomax.nl
+31 (0)23 204 99 66

Vul het formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder.