WooCommerce naar Shopify migreren

Migreer jouw WooCommerce winkel naar Shopify, inclusief producten, categorieën, bestellingen, coupons, gebruikers en verzendzones

Wil jij van WooCommerce naar Shopify migreren?

Jouw data en dat van jouw klanten veilig en volledig gemigreerd

Migreer WooCommerce naar Shopify

WooCommerce gegevens naar jouw Shopify-winkel migreren. We verhuizen nauwkeurig de gegevens met behulp van de Shopify API.

Shopify is een up-to-date SaaS-systeem, dat je verzekert van de meest recente techniek in de markt. Naast e-commerce heeft het systeem ook een solide POS mogelijkheid (voor je offline verkoop).

WooCommerce naar Shopify migreren

Waarom WooCommerce?

WordPress is uit te breiden met plugins. WooCommerce is een e-commerce plugin. Out-of-the-box kun je producten aanmaken en zijn functies zoals winkelmandje, afrekenen en account-, en contentbeheer eenvoudig te gebruiken. WooCommerce is het grootste e-commerce systeem die eenvoudig uit te breiden is.

Waarom Shopify?

Shopify is een volledig gehost e-commerceplatform. Shopify prijzen zijn redelijk en worden geleverd met honderden ingebouwde functies en duizenden apps

Wij maken al gebruik van WooCommerce, bieden jullie daar support voor aan?

Ja. Echter is het wel wenselijk van scratch aan een online e-commerce omgeving te werken, en uiteraard de strategie erachter en de doelen te kennen die je hebt gesteld. We bouwen ook custom plugins, we kunnen dus altijd nieuwe functionaliteiten voor je bouwen zonder dat dat je bestaande installatie schaadt.

Kunnen we ook een WooCommerce gebruiken als we meer dan 50.000 producten hebben?

Ja. Inmiddels is WooCommerce niet meer weg te denken en biedt de community enorm veel steun en kennis om je te kunnen helpen. Systemen als Magento of Shopify zijn niet zoals WooCommerce. Ondersteund door WordPress biedt het legio mogelijkheden en kun je als je het eenvoudig wilt houden, snel aan de slag. Wij realiseren voor grote en kleine bedrijven hun e-commerce oplossing met WooCommerce. Kijk eens naar Alpine Hearing Protection, SUPP24 of Monocoat.

Dé Specialist voor
migratie van WooCommerce
naar Shopify

  • Ondernemers graag werken met een solide developersteam
  • E-commerce een technische sterke basis nodig heeft
  • Er altijd dedicated developers aan projecten werken
  • We projectmanagement, uitvoering en uitvoerige Q&A strak begeleiden

Zij willen graag dat wij voor ze werken

Top