Specialist in WooCommerce

Sinds de eerste release, houden we ons bezig met de ontwikkeling van WooCommerce. De realisatie van back-end en front-end, de realisatie van plugins en sterke,- betrouwbare themas speciaal voor jouw webshop.

Op zoek naar een WooCommerce specialist?

Wij zijn de ideale partner voor agencies, ondernemers en marketeers

Organisator WooCommerce Meetup Haarlem / Amsterdam

Met regelmaat organiseren we de WordPress WooCommerce Meetup. Back-, Front-end ontwikkelaars, webdesigners, copywriters en bedrijfseigenaren ontmoeten elkaar. Kennis delen en collega’s en gelijkgestemde WooCommerce en WordPress-gebruikers ontmoeten, dat is het motto.

WordPress meetup Haarlem - Solomax

Waarom WooCommerce?

WordPress is uit te breiden met plugins. WooCommerce is een e-commerce plugin. Out-of-the-box kun je producten aanmaken en zijn functies zoals winkelmandje, afrekenen en account-, en contentbeheer eenvoudig te gebruiken. WooCommerce is het grootste e-commerce systeem die eenvoudig uit te breiden is.

Wij maken al gebruik van WooCommerce, bieden jullie daar support voor aan?

Ja. Echter is het wel wenselijk van scratch aan een online e-commerce omgeving te werken, en uiteraard de strategie erachter en de doelen te kennen die je hebt gesteld. We bouwen ook custom plugins, we kunnen dus altijd nieuwe functionaliteiten voor je bouwen zonder dat dat je bestaande installatie schaadt.

Kunnen we ook een WooCommerce gebruiken als we meer dan 50.000 producten hebben?

Ja. Inmiddels is WooCommerce niet meer weg te denken en biedt de community enorm veel steun en kennis om je te kunnen helpen. Systemen als Magento of Shopify zijn niet zoals WooCommerce. Ondersteund door WordPress biedt het legio mogelijkheden en kun je als je het eenvoudig wilt houden, snel aan de slag. Wij realiseren voor grote en kleine bedrijven hun e-commerce oplossing met WooCommerce. Kijk eens naar Alpine Hearing Protection, SUPP24 of Monocoat.

Waarom klanten ons als
WooCommerce Specialist
inzetten

  • Agencies ons inzetten om hun focus op strategie en optimalisatie te houden
  • Ondernemers graag werken met een solide developersteam
  • E-commerce een technische sterke basis nodig heeft
  • Er altijd dedicated developers aan projecten werken
  • We projectmanagement, uitvoering en uitvoerige Q&A strak begeleiden

Zij willen graag dat wij voor ze werken

Top