Werkwijze en planning

Websites

Wij bouwen websites om rendement te behalen. Het concept, ontwerp, content, techniek en gevoel. Zodra de website online is begint het werk pas echt.

Webshops

Wij bouwen webshops. Echter is bouwen de kunst niet. We begeleiden bij de processen die er nodig zijn voor een succesvolle webshop.

Optimalisatie

Webshop of website. Het echte werk begint na live-gang. B2B of B2C. Social Media, Email Marketing, tekst en fotografie. We denken na en mee.

We zijn een ervaren en enthousiast team waar een ieder zich als projectmanager opstelt. We hechten veel waarde aan een creatieve samenwerking waarin we met onze klanten kunnen creëren, meedenken en adviseren om mooie resultaten te behalen. Doelen te bereiken. Goed en duidelijk communiceren. Voordat we een project starten hebben we een sessie waarin we een duidelijke planning realiseren en we doelen, deadlines en verantwoordelijkheden afspreken. Samen werken we aan de groei van jouw bedrijf online.

 • Start
 • Strategie

  We bepalen de beste koers. We onderzoeken wat de doelen zijn en hoe we deze kunnen gaan bereiken.
 • Content

  Het schrijven van de inhoud van de website. We creëren op basis van de keyword analyse en de input van de klant passende content. Fotografie en film worden tijdens dit proces verzameld of gerealiseerd.
 • Sitemap / Menustructuur

  Het vastleggen van de structuur van de site. We gebruiken de uitkomsten van het strategisch onderzoek om een logische, doeltreffende sitemap op te bouwen.
 • UX-Design

  Het creëren van het geraamte van de website - de wireframes . We leggen hiermee de basis voor het uiteindelijke design en zorgen dat de functionaliteiten daarmee naadloos aansluiten.
 • Functionaliteiten

  We creëren het concept van de website. Omschrijven uitgebreid de functionaliteiten, inhoud en doelen en smelten deze samen met het UX-design zodat we onze processen hierop kunnen afstemmen.
 • Webdesign

  De realisatie van het uiterlijk van de website. We vertalen de wireframes naar een design dat de doelgroep aanspreekt en strookt met de wensen van de klant en de best practices op gebied van usability.
 • Webdesign naar HTML

  Zodra de designs voor de nieuwe website af zijn moeten we deze laten slicen. Ook het responsive maken en het doorvoeren van HTML en CSS vindt plaats in deze fase van het realisatietraject.
 • Development

  Invulling van de techniek achter de website. De developers brengen de functionaliteiten uit het ontwerp tot leven en zorgen voor een stabiele en gebruiksvriendelijke technische basis.
 • Oplevering

  Deze fase is de weg naar meer online succes. De nieuwe website wordt compleet nagelopen en vervolgens live gezet zodat deze gevonden kan worden.
 • Optimaliseren

  Verbeteren, corrigeren en onderhouden
Top