Met de collega’s van Goeiezaak.com en Webcreationz trokken we onze trolleys van zolder en gingen we naar Wenen toe. Naar WordCamp 2016. Om de kennis en het netwerk te vergroten konden we onze lol op. Development, design, UX, community, marketing, performance, trends, Open Source, business development, en alles wat in de lijn ligt van WordPress. […]

WordCamp 2016 in Wenen

Gepubliceerd op: 02-07-2016

Met de collega’s van Goeiezaak.com en Webcreationz trokken we onze trolleys van zolder en gingen we naar Wenen toe. Naar WordCamp 2016.

Om de kennis en het netwerk te vergroten konden we onze lol op. Development, design, UX, community, marketing, performance, trends, Open Source, business development, en alles wat in de lijn ligt van WordPress. Een waanzinnige ervaring op een waanzinnig mooie locatie, het museum kwartier.

WordCamp 2016, Wenen in het Leopold Museum

Hoe worden we nou beter gevonden?

Daarom konden we de sessie van het team Yoast natuurlijk niet missen. Een altijd enthousiaste Joost samen met zijn vrouw praten over hun passie en wat we er allemaal niet mee kunnen. De zaal zat bommetje vol, dus dat zegt al genoeg.

Yoast SEO Wordcamp 2016 - Solomax

WordCamp 2017. Parijs

Volgend jaar zullen we er zeker weer bij zijn. De tickets zijn al geboekt en we kunnen niet wachten om samen met onze 2600 andere collega’s een waanzinnig evenement mee te maken. Wil jij er ook bij zijn? Check dan de WordCamp 2017 website.

Het afsluitende feest was gezellig en hebben uiteraard nog even een picaatje geschoten met Matt.

Matt Mullenweg WordPress Wordcamp 2016 - Solomax

 

Lees ook:

WooCommerce 3.6 is vrijgegeven

Gepubliceerd op: 2 april 2019 | Nieuws

WordPress & WooCommerce Meetup bij TRUE

Gepubliceerd op: 28 augustus 2017 | Nieuws

WooCommerce Meetup Amsterdam

Gepubliceerd op: 11 november 2015 | Nieuws

Top