WooCommerce 3.6 is beschikbaar met twee belangrijke functies om je winkel sneller te laten laden en een verbeterde ervaring te bieden. Prestatieverbeteringen van WooCommerce WooCommerce 3.6 presteert beter op zowel de front-end als de back-end, de administratieve pagina’s. Deze verbeteringen zijn gebaseerd op een nieuwe Product Data Lookup Table waarmee belangrijke stukjes gegevens van producten […]

WooCommerce 3.6 is vrijgegeven

Gepubliceerd op: 02-04-2019

WooCommerce 3.6 is beschikbaar met twee belangrijke functies om je winkel sneller te laten laden en een verbeterde ervaring te bieden.

Prestatieverbeteringen van WooCommerce

WooCommerce 3.6 presteert beter op zowel de front-end als de back-end, de administratieve pagina’s. Deze verbeteringen zijn gebaseerd op een nieuwe Product Data Lookup Table waarmee belangrijke stukjes gegevens van producten efficiënter kunnen worden opgevraagd. Het eindresultaat is snelheid – belangrijk voor ranking binnen de zoekmachines en gebruikerservaring.

Veranderingen in de Back End. Er zijn algemene zaken geoptimaliseerd, zoals:

  • Bulk creëren en / of updaten van meerdere producten
  • Het uitvoeren van verschillende queries of zoekopdrachten verloopt sneller
  • REST API-code alleen bij het uitvoeren van REST API-query’s
  • Zoeken binnen Variaties. Een nieuwe functie waarmee variaties kunnen worden opgezocht op attribute of waarde.

WooCommerce productblokken

Ook is Gutenberg niet vergeten en met acht nieuwe blokken kun je nu inhoud en commercie integreren door producten op berichten en pagina’s weer te geven.

WooCommerce 3.6 wordt beschouwd als een minor-release, wat betekent dat het volledig backward compatibel moet zijn met alle WooCommerce-releases sinds 3.0. Iedere WooCommerce-, of WordPress specialist raad je ten zeerste aan dat je de nieuwste versie pas installeert nadat je de update eerst hebt getest in een staging-omgeving in plaats van in jouw live webshop.

Voor de echte nerd hier nog een link waar alles nog eens grondig wordt besproken. Geniet van WooCommerce 3.6!

Lees ook:

WordPress & WooCommerce Meetup bij TRUE

Gepubliceerd op: 28 augustus 2017 | Nieuws

WordCamp 2016 in Wenen

Gepubliceerd op: 2 juli 2016 | Nieuws

WooCommerce Meetup Amsterdam

Gepubliceerd op: 11 november 2015 | Nieuws

Top