We maken helaas nog te vaak mee dat klanten ons benaderen om wijzigingen door te voeren in een thema dat ze hebben aangeschaft via bijvoorbeeld themeforest.net, elegantthemes.com of een andere aanbieder. Het vraagt veel tijd en uitzoekwerk hoe het thema in te richten of aan te passen naar jouw wensen en behoeften. Een enorme gereedschapskist […]

Een WordPress thema aanschaffen?

Gepubliceerd op: 28-02-2017

We maken helaas nog te vaak mee dat klanten ons benaderen om wijzigingen door te voeren in een thema dat ze hebben aangeschaft via bijvoorbeeld themeforest.net, elegantthemes.com of een andere aanbieder.

Het vraagt veel tijd en uitzoekwerk hoe het thema in te richten of aan te passen naar jouw wensen en behoeften. Een enorme gereedschapskist waar je waarschijnlijk maar de helft of zelfs nog minder van zult gebruiken. Het scheelt geld aangezien de thema’s tussen de 40 en de 50 euro in aanschaf zijn.

Wat is een WordPress thema?

WordPress maakt gebruik van thema’s, hetgeen wat de bezoekers op jouw website zien en functioneel gaan gebruiken. Het is de vormgeving samengesmolten met de diverse functionaliteiten die je jouw bezoeker wilt voorschotelen. Een WordPress thema zou idealiter naadloos aan moeten sluiten op de behoeften van jouw doelgroep. Er is over nagedacht. Het is wenselijk een uniek thema/design voor jouw website in te zetten.

Met een aangekocht thema kun je snel aan de slag. Echter, de developer heeft het design al voor je bepaald en de code al geschreven. Maar wat als er bepaalde diensten binnen het bedrijf veranderen? Een op maat gemaakt thema zorgt er voor dat je voorbereid bent op de processen binnen je bedrijf en dat deze ook aansluiten op je dagelijkse online taken.

Een op maat gemaakt thema voor WordPress

Bij maatwerk wordt zowel het design als de functionaliteiten volledig op maat ontwikkelt. Het is flexibel en eenvoudig aan te passen. Daarnaast worden doelen en wensen ingericht op basis van de behoeften van jou en jouw bezoekers. Hierdoor ruim je onnodige functies uit de weg waardoor de website vaak vele malen sneller is en dus beter scoort. Kosten voor periodieke onderhoud zijn lager en er zijn geen technische beperkingen.

Wireframing en design WordPress thema - Solomax

We volgen een gestructureerd pad. We wireframen en leggen de fundering voor de functionaliteiten van ieder individueel paginatype en omschrijven deze daarin tot in detail. Daarbij is mobile-first onze instelling. We vertalen de wireframes naar een design dat past bij de persoonlijke wensen en de best practices op gebied van usability.

Ben je op zoek naar een professioneel team om je website of webshop te laten ontwikkelen? Stuur ons een bericht of maak een afspraak

Top