Voeg jouw site toe aan Google Eén van de stappen die wij volgen bij het optimaliseren van jouw website is het aanmelden bij de zoekmachines. Google is daar één van. Het aanmelden van websites bij de zoekmachines biedt geen garanties. Je kunt wel zeggen dat je het altijd moet doen. Je geeft Google met het […]

Een site toevoegen aan Google

Gepubliceerd op: 03-02-2012

Voeg jouw site toe aan Google

Eén van de stappen die wij volgen bij het optimaliseren van jouw website is het aanmelden bij de zoekmachines. Google is daar één van.

Het aanmelden van websites bij de zoekmachines biedt geen garanties. Je kunt wel zeggen dat je het altijd moet doen. Je geeft Google met het aanmelden van jouw website URL of versturen van jouw sitemap een duwtje in de juiste richting.

Jouw site kan gratis en op een eenvoudige manier worden opgenomen in de zoekresultaten van Google. Je hoeft jouw site hiervoor niet naar Google te verzenden. Google is een volledig geautomatiseerde zoekmachine die bepaalde software gebruikt, ook wel ‘spiders’ genoemd, waarmee het web regelmatig wordt gecrawld en waarmee sites worden toegevoegd aan de index. De meerderheid van de sites die voorkomen in de zoekresultaten, wordt niet handmatig verzonden maar automatisch toegevoegd aan de Google index wanneer de spiders het web crawlen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op.

Top