Hou het gesprek gaande via Google Mijn Bedrijf Het komt nog steeds voor dat ondernemers geen gebruik maken van Google Mijn Bedrijf, onbegrijpelijk. Het is gratis, biedt veel mogelijkheden en zorgt voor een betere vindbaarheid. Los van de vindbaarheid kun je ook gratis gebruik maken van de vele simpel te gebruiken tools. Zorg voor interactie […]

Reageren op reviews van Google Mijn Bedrijf

Gepubliceerd op: 25-03-2016

Hou het gesprek gaande via Google Mijn Bedrijf

Het komt nog steeds voor dat ondernemers geen gebruik maken van Google Mijn Bedrijf, onbegrijpelijk. Het is gratis, biedt veel mogelijkheden en zorgt voor een betere vindbaarheid. Los van de vindbaarheid kun je ook gratis gebruik maken van de vele simpel te gebruiken tools.

Zorg voor interactie met de klant via Google reviews

Met Google Mijn Bedrijf kun je foto’s delen, posts plaatsen, enquetes, filmpjes, communities oprichten en contact onderhouden of een live stream realiseren via Google Hangout. Maar wat nog steeds onderschat wordt zijn de reviews die bezoekers kunnen achterlaten. Deze reviews hebben een positieve uitwerking op jouw aanwezigheid online.

Laat altijd een reactie achter na een review

Of het nu negatieve of positieve reviews zijn, reageren laat zien dat je ook via deze weg van de social media jouw (toekomstige) klanten bedient.

Richt daarom jouw eigen Google Mijn Bedrijf pagina goed in. Download de App op jouw telefoon en die van jouw collega’s.

Heb je hulp of advies nodig bij het inrichten van jouw Google Mijn Bedrijf pagina bekijk dan eens de website die we speciaal hiervoor hebben ingericht.

Aanmelden bij Google Mijn Bedrijf

Lees ook:

Top